L'SCB

brinda una ensenyança gradual i sistemàtica dels conceptes principals de la psicoanàlisi establerts per Sigmund Freud i Jacques Lacan.

Pròleg de Guitrancourt Jacques Alain Miller, 15 d'agost de 1988

Enlloc del món existeix el "Diploma de Psicoanàlisi". I això no és pas per atzar o per inadvertència, sinó per raons degudes a l'essència del que és la psicoanàlisi...

PROPERES ACTIVITATS A L'SCB

NODVS és el lloc de difusió de les produccions escrites de la Secció Clínica de Barcelona, tant dels seus participants com dels seus docents, en els diversos seminaris i activitats que s'hi desenvolupen.

Portades de NODVS per Fernando Juárez

Rep les nostres novetats directament en el teu e-mail

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES D'ASSOCIACIÓ POROS. Finalitats: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del seu interès, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades a tercers, excepte obligació legal. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a secretaria@scb-icf.net. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç d'Avisos Legals.

A les xarxes

Segueix-nos!

  • Institut del Camp Freudià d'Espanya
  • Associació Mundial de Psicoanàlisi
  • Escola Lacaniana de Psicoanàlisi del Camp Freudià
  • Escola Lacaniana de Psicoanàlisi del Camp Freudià. Comunitat de Catalunya
  • Biblioteca del Camp Freudià de Barcelona
  • UFORCA. Pour l'université popularie Jacques-Lacan